Yangın Çıkış Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Içki yangın bapları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden yapılmıştır ve çoklukla çağcıl binalarda kullanılır.

Seçilecek kapı dâhilin kapsamlı riziko değerlendirmesi yapılmış olduktan sonra. Muktezi teamülaretler ve aydınlatmalar yapılmalıdır.

Yangın yönetmeliğinde tabir edilmiş olduğu üzere bapların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Kapıların tabiatıyla kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemelerin yüzı esna, yangın bapları çoğunlukla özel şümul ve kapı menteşeleri kabil sair yangın sahabet özelliklerine sahiptir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları kalın insan topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı yetişkin binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

     Yangın Kapısı insanların, binanın güvenliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın yahut acil hesap vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca tahliye edilmesi için Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı Yangın Çıkış Kapısı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, dayanıklılık, %100 projeye intibak ve birebir fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Kullanım amacı: Yüce kırmızıışbilgiş merkezleri veya stadyum kabil ordu alanlarda acil çıkış bapsı nüshası henüz zait ve kesif aralıklarda olmalıdır.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçeklesevinçli bu tür kapıların en şanlı avantajı kötü sızdırmaması ve sınırlı derecede Yangın Kapısı ısıya denli dayanabilmesidir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 harmoni Yangın Merdiveni Kapısı katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil edinmek; dayanıklı, bedii baplara en elverişli fiyatlarla mevla tutulmak kucakin İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden usa vurma bilim alabilirsiniz.

Yatay Boşaltma taksimmlerinin ayrılması: Kullanma meydanı genişlemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz sair bir kompartmanda korumayı amaçlar.

Report this wiki page